Är de blyga?

Sitter och lyssnar på senaste Radio Speltorsk där Andreas intervjuar Daniel Remar, skaparen av Iji. Det som jag reagerar på är att personen ifråga snällt svarar på alla frågor som Andreas ställer, men det är inte direkt någon inlevelse i svaren. Mest låter han lite besvärad över att behöva svara på frågorna och det är inte första gången jag får den känslan av svenska indieutvecklare eller spelutvecklare överhuvudtaget. Självfallet kan inte alla vara speciellt vana vid att svara på frågor, men jag trodde ändå att de brann för det här och att de skulle få det att låta lite roligt i alla fall. Det är allt för ofta som jag får intryck av att de vill vara för sig själv och lukta, förlåt, pilla på sina spel ifred.

Nu vart det här lite gnälligt, som vanligt. Usch, usch. Låt oss prata om något roligt istället. Ni har väl inte missat senaste Spelklassiker? Blev grymt nöjd med programmet, där Tomas, Angelica och jag på litet hörn dissikerar Square och dess spel. På något sätt hamnar vi även i en lång diskussion om Pokemon. Jag försöker verkligen göra allt för att vi ska återvända till programmets ämne, men körs totalt över av mina kära gäster. Men otroligt roligt var det. Första gången som vi spelar in där alla är på samma fysiska plats, som i detta fall var Angelicas kök. Hon har ett gökur.

Annonser

One Response to Är de blyga?

  1. Farbror Atlas skriver:

    Jag tyckte att Daniel gjorde väldigt bra ifrån sig. Att han sen kanske inte har grymmaste radiorösten är inget han kan rå för.

    Det finns ju definitivt indieutvecklare som är väldigt pratiga och inlevelsefulla också. Lyssna bara på Eskil Steenberg i avsnitt 24: http://radiospeltorsk.se/?p=27

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: